29 Mart 2014 Cumartesi

 Bu Basit Bir İş!
ORİS Telekom’da doğrudan satış temsilcisi olarak sadece iki basit iş yaparsınız:
1) Hizmetimizi kullanacak birkaç müşteri kaydedersiniz ve başkalarınada aynısını nasıl yapacaklarını öğretirsiniz. ORİS Telekom’da iş sahibi olabilmek için telekom sektöründe uzman bir kişi ya da becerikli bir satış temsilcisi olmanıza gerek yok. Başarılı olabilmek için tek ihtiyacınız olan şey, birkaç kişisel müşteri.
2) Yaptığınız çalışmaları başkalarına da öğreterek ve aynen kopyalatarak her ay yüzlerce ve belki de binlerce telekom müşterisinden kazanç elde edebilirsiniz.
İşte Bu Kadar Basit!
Doğrudan Satış ( NETWORK MARKETİNG ) işine başlamak için bu sektörde bilgi sahibi veya iyi olmanız gerekmiyor. AMA Doğrudan Satış’da iyi olmak için başlamınız şart.

Bu Bir Telekom İşi…
Oris Telekom’da doğrudan satışı özel kılan, günümüzde herkesin evinde telefon kullanması ve her ay bir telefon faturası ödüyor olmasıdır.
Ayrıca Oris Telekom’u tercih eden müşteriler için değişen hiç bir şey olmayacak, çünkü ORİS Telekom‘a geçen müşteriler için aynı telefon hizmeti aynı şekilde, hizmette hiçbir değişiklik ve kesinti olmadan devam edecek. Böylece Oris Telekom müşterileri her zaman aldığı hizmeti aynı şekilde almaya devam edecek.
Oris Telekom Doğrudan Satış Modeli ile SİZ’ler 13 milyon bireysel telefon aboneli yıllık 15 milyar dakika ve 5 milyar TL hacime sahip bireysel sabit telefon pazarına ilk adımı atmış olacaksınız.



İşte Bu Kadar Basit!
Doğrudan Satış ( NETWORK MARKETİNG ) işine başlamak için bu sektörde bilgi sahibi veya iyi olmanız gerekmiyor. AMA Doğrudan Satış’da iyi olmak için başlamınız şart.

 Oris Telekom İşine Başlarken!
ORİS işinize başlamak çok kolay. İşinize başlamak için sadece ihtiyaç duyduğunuz herşeyin size sunulduğu ORİS TELEKOM BAŞLANGIÇ PAKETİ‘ne ihtiyacınız var.
Oris Telekom Başlangıç Paket içerisinde aşağıdaki içerikleri bulacaksınız:
ORİS Telekom Fırsatı, Oris Telekom, ORİS Fırsatı, Oris Telekom Serbest Temsilcisi Günlüğü, Oris Telekom Başarı Planı, Oris Telekom Kazanç Modeli, Oris Telekom İş Kuralları ve Prosedürleri, Oris Telekom Diğer Dökümanlar, Oris Telekom Serbest Temsilci Ana Sayfası
Ayrıca, isteğinize bağlı olarak size özel bir Oris Telekom Serbest Temsilci Ana Sayfası’na da sahip olabilirsiniz. Bu ana sayfa, işinizin internetteki yüzü ve ayrıca potansiyel iş ortaklarınıza ve müşterilerinize pazarlama yaptığınız, müşterileriniz ve ekibinizin performansı ile ilgili bilgi alacağınız bir kişisel internet sitesi olacaktır.






 Oris Telekom Temsilcisi Olmak ve Detaylı Bilgi Almak için BURAYA Tıklayın.
 DETAYLI BİLGİ İÇİN

0531 244 44 09 Yada bu sayfaya yorum yada adres bırakın lütfen