14 Ekim 2013 Pazartesi

ESpring SU Arıtma Cihazı

                   ESpring SU Arıtma Cihazı


E spring patentli çok evreli karbon blok filtre ile ultraviyole ışını teknolojisini ileri bir elektronik gösterge düzeneği ile bir araya getiren ilk su arıtma sistemi olan eSpring, size temiz, duru ve tadı güzel bir sudan daha fazlasını sunar. eSpring, sağlığı etkileyen potansiyel kirletici maddeleri, bugün piyasada bulunan diğer karbon bazlı sistemlerden daha fazla oranda, etkili bir şekilde yok ederek sizi rahatlatır.
eSpring Su Arıtma Sistemini Seçmek İçin Sekiz Neden:
1-Daha temiz, daha duru, daha iyi tadı olan bir su musluğundan akan Suyun tadını, kokusunu ve duruluğunu gözle görülür şekilde geliştirir.
2-Daha iyi bir su kalitesi ; 140 dan fazla potansiyel kirletici maddeyi etkin olarak temizler ve sudaki bakteri ve virüslerin % 99.99 'undan daha fazlasını yok eder.
3-Kanıtlanmış performans: NSF International, eSpring Su Arıtma Sistemini test etmiş ve sistemin sertifika verdiği diğer tüm UV/karbon bazlı sistemlerden daha fazla oranda sağlığı etkileyen kirletici maddeyi azalttığını onaylamıştır.
4-Benzersiz, ileri teknoloji : eSpring Su Arıtma Sistemi, karbon blok filtre ile UV lambası teknolojisini ileri elektronik gösterge düzeneğiyle bir araya getiren ilk patentli sistemdir.
5-Yıllar boyu süren araştırmalara dayanmaktadır: eSpring Su Arıtma Sistemi, su arıtma teknolojisi konusunda yapılan 20 yıllık araştırmanın sonucudur. Bu sistem bütün dünyada halen alınmış veya başvurusu yapılmış olan 270 den fazla su arıtma patentine sahiptir.
6-Büyük kolaylık Şişe suyu veya sürahi tipi filtrelerin aksine, eSpring Su Arıtma Sistemi ortalama bir ailenin tüm günlük içme suyu ve pişirme suyu ihtiyacını istendiği anda, doğrudan doğruya musluğa bağlanarak karşılayabilir.
7-Daha az bakım eSpring Su Arıtma Sistemi, kartuş değiştirilmeden önce, altı kişilik bir ailenin tam bir yıllık ihtiyacına yetecek kadar - toplam 5000 litre - iyi su sağlar
8-Daha değerli eSpring Su Arıtma Sistemi, mükemmel bir performans ve kolaylık sağlar, buna karşılık işletme masrafı diğer bir çok sistemden daha azdır.

                          espring demo kullanımı izleyin  



      



Kurşun ve cıva dahil 140 dan fazla kirletici maddeyi diğer karbon bazlı sistemlerden çok daha etkin bir şekilde yok eder.Partikülleri 0.2 mikrona kadar azaltır.Suyun tadını, kokusunu ve duruluğunu geliştirir.Hastalığa neden olan ve suda yaşayan bakterileri ve virüsleri % 99.99 dan fazla oranda yok ederek suyun kalitesini ve güvenliğini bir kat daha geliştirir.Dünyanın lider su arıtma uzmanları tarafından verilen bağımsız, üçüncü taraf onayına sahiptir. e-Spring performans beyanları yüksek düzeyde itibar sağlayarak ürüne olan güveni artırmaktadır.Daha az yer kaplayarak büyük rahatlık sağlar.Şık görünüşü ürünün albenisini artırır.Düşük kartuş değiştirme maliyeti ürünün değerini yükseltmektedir. Litre başı maliyet daha düşüktür.Hem zamanı hem de kaç litre su kullanıldığını izler, tüketicilere kalan filtre ömrünü ve çalışma durumunu tam ve doğru olarak gösterir.Filtre değiştirildikten sonra sistem kendini otomatik olarak ayarlar.UV lambası ile birim arasında kalın tel bağlantılarına gerek kalmaz (A.B.D. patentli özellik) Güvenilir operasyon; karmaşık elektrik bağlantılarını elimine eden sistem, kartuşun dayanıklı olmasını ve kolay ve güvenilir şekilde çıkarılıp takılmasını sağlamaktadır.Anlaşılması kolay simgeler/ grafikler kullanarak kalan Filtre ömrünü ve sistemin durumunu gösterir. Kurulma esnekliği birimin en uygun yere kurulmasına olanak verir.Kurulma gereksinimine uyum sağlamak için borular kesilebilir. Kompakt birim pek çok musluğa kolayca bağlanabilir.Kurulumu kolaydır. 2 yıl Cihaz ve Ömür boyu parça temini garantisi verir.
Bilim adamları ve mühendislerden oluşan su kalitesi teknolojisi konusunda uzman olan (ve 407'den fazla ABD ve uluslararası su teknolojisi patenti sahibi) ekibimiz su arıtma sistemlerini 1984'ten beri araştırıyor. Araştırmaya bağlılıkları ve kaliteye adanmışlıkları eSpring Su Arıtma Sistemini gerçeğe dönüştürmüştür.eSpring Su Arıtma Sistemi – su kalitesi açısında üç ayrı uluslararası standardı karşılayan ilk ev içi sistemdir.
NSF/ANSI Standardı 42: Tat, koku ve berraklığı iyileştirirNSF/ANSI Standardı 53: Kurşun, civa, UOB'ler, THM'ler gibi dezenfeksiyon yan ürünleri ve benzin katkısı MTBE dahil olmak üzere olası sağlık etkili kirletici maddeleri azaltırNSF/ANSI Standardı 55: UV ışığıyla mikroorganizmaları kontrol eder, içme suyunun kalitesi halk sağlığını ilgilendiren bir konudur; NSF International halk sağlığının korunmasına adanmış öncü bir üçüncü taraf onaylama organizasyonudur.
Tavsiye edilen satış fiyatı 1390 tl'dir. Kredi kartına 8 taksit imkanı mevcuttur.

 eSpring su arıtma sistemini benzersiz yapan özelliklerinden biri "ultraviyole" lambasıdır. Sadece musluk çevrildiğinde ve su akmaya başladığında açılan bu sistem sayesinde, suyu kirletici maddelerin %99.9’undan arındırırken, teknolojik tasarımı sayesinde aynı zamanda önemli bir enerji tasarrufunu da gerçekleştirir.

 Tavsiye edilen satış fiyatı 1395 tl'dir. Kredi kartına 8 taksit imkanı mevcuttur.
Almak İstiyorum Diyenler İrtibat No: 0531 244 44 09    nemsadik@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder